Ribó visita Fira Hàbitat Valencia

L’alcalde de València, Joan Ribó, ha assistit hui a la inauguració de “Fira Hábitat Valencia”, “Home Textiles Premium by Textil Hogar”, i “Espacio Cocina Sici” qué acull Fira València. Per primera vegada estos certàmens conflueixen creant el “major parador” del sector de l’hàbitat que se celebra enguany en el marc de València Capital Mundial de Disseny 2022.

L’alcalde Joan Ribó ha fet referència a “la gran oportunitat per a la dinamització econòmica de la ciutat” que suposen estes fires que reuneixen prop d’un miler de signatures i marques expositores i ocupen uns 90.000 m² de superfície expositiva. També ha al·ludit a “les oportunitats comercials que generen els certàmens d’este tipus que actuen com a corretja de transmissió entre fabricants i visitants (entre qui, que segons les invitacions, es troben més de 3.000 persones compradores de 63 països).

“En esta ocasió –ha ressaltat- l’agenda d’esta cita internacional es completa amb el programa del World Design Street Festival, certamen internacional que es desenvolupa del 19 al 25 de setembre als carrers de València i inclou unes 100 activitats, per a mostrar i acostar el disseny a tots els públics”. “Amb tots estos esdeveniments, València es posiciona i projecta com a aparador i referent mundial del disseny i de la innovació i, al mateix temps, mostra al món nous projectes empresarials dins del sector de l’hàbitat”, ha conclós.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.