S’amplia la capacitat de potabilització de la planta El Realón

L’Entitat Metropolitana de Serveis Hidràulics (EMSHI) ha conclòs l’obra que permet ampliar la capacitat d’aigua bruta que pot captar la potabilitzadora El Realón des del Canal Xúquer-Túria.

La qual cosa fa possible que aquesta infraestructura situada a Picassent puga aportar un major cabal d’aigua al sistema metropolit. Si es donara alguna situació que així ho requerira.

A la recepció de l’obra han assistit la presidenta de l’entitat, Elisa Valía; i l’alcaldessa de Picassent, Conxa García.

Per a aconseguir l’objectiu d’augmentar la capacitat de transport d’aigua i tractament del recurs s’ha instal·lat una canonada de gran diàmetre. Amb la finalitat de compensar possibles pèrdues de càrrega d’aigua.

Els treballs també inclouen millores estratègiques en els processos de tractament d’aigua, que permeten realitzar actuacions de manteniment sense haver de detindre la producció en la planta potabilitzadora.
Valía, també ha asegurat que están treballant sense descans per a millorar les infraestructures d’altres plantes potabilitzadores

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.