Segona jornada del Club de Lectura per a Persones Adultes a Alaquàs

Més d’una vintena van participar el dimecres 30 de març en la sessió organitzada per la Biblioteca Municipal Ausiàs March d’Alaquàs

La Biblioteca Municipal Ausiàs March d’Alaquàs va celebrar amb èxit el passat 30 de març la segona jornada del Club de Lectura per a Persones Adultes de l’any 2022. Més d’una vintena de persones van raonar sobre “Frankestein”, l’obra de Mary Shelley.

L’activitat va ser moderada per la coordinadora de la Biblioteca Municipal d’Alaquàs, Desirée Mellado i va comptar amb la participació d’una de les tècniques de la fundació Musol-educa sobre els Objectius de Desenvolupament Sostenible. Per això mateix, i amb l’objectiu de posar en valor també les accions que s’estan duent a terme en aquest sentit des de l’Ajuntament d’Alaquàs per part del Departament Urbanisme, es va convidar  al Regidor d’Urbanisme, Jaime Marqués, que va exemplificar la tasca que la seua àrea realitza materialitzant l’aplicació d’aquets objectius de l’Agenda 2030 a Alaquàs.

Des de la Biblioteca s’ha destacat l’alt nivell mostrat per les persones participants pel que fa al coneixement de la literatura i l’interés per aquest tipus d’activitat. La tercera sessió tindrà lloc el dimecres 27 d’abril i en ella es parlarà sobre l’obra “Insolación” d’Emilia Pardo Bazán. Un llibre que ha resultat polèmic i que se centra en l’estudi psicològic dels personatges. És notable en aquesta novel·la el marcat feminisme i la posada en dubte dels valors morals i la doble vara de mesurar de la societat de l’època.

Aquesta activitat forma part de la programació cultural organitzada per la Biblioteca Municipal Ausiàs March que comptarà al llarg de l’any amb una diversitat d’activitats per a tots els públics amb l’objectiu d’afavorir, potenciar i estimular l’apropament de la ciutadania als llibres i millorar els seus hàbits lectors a més de fomentar l’aspecte lúdic de la lectura.

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia