Segons Ana Barceló a principis de la setmana pròxima finalitzarà l’administració en residències de la primera dosi de vacuna contra la COVID-19

La Comunitat Valenciana va començar el diumenge 27 de desembre la vacunació enfront del coronavirus, amb 775 dosi de la vacuna de Pfizer en set residències de majors. Des de llavors, el programa s’està desenvolupant amb normalitat.

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública preveu finalitzar a principis de la setmana pròxima l’administració de la primera dosi de la vacuna enfront de la COVID-19 en les residències de persones majors i de persones amb diversitat funcional de la Comunitat Valenciana. La segona dosi se subministrarà a partir del 21 de gener en aquests centres, tal com contempla el programa de vacunació enfront de la COVID-19.

La vacunació s’ampliarà a partir de la setmana vinent a Atenció Primària, on es distribuiran dosi per a vacunar als i les professionals sanitaris.

Pfizer té el compromís d’entregar al voltant de 30.000 dosi setmanalment. Per províncies, aquesta és la distribució: Alacant, 10.000 dosi; Castelló, 5.000 i València, 16.000. Complint aqueix compromís, aquesta setmana s’han rebut 30.000 noves dosis.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.