Segons VOX Alzira, el govern d’extrema esquerra posa en pràctica la Llei Mordassa

Esgrimix arguments tècnics per a eliminar el programa ‘Tenim la Paraula’ d’Alzira Ràdio

L’art. 20 CE regula la denominada “àrea de la comunicació”, reconeixent escalonadament una sèrie de drets en els diferents apartats, en el primer d’ells podem llegir que:

a) reconeix el dret a “expressar i difondre lliurement els pensaments, idees i opinions mitjançant la paraula, l’escrit o qualsevol altre mitjà de reproducció”.

Sabut és que la Constitució com a norma fonamental del nostre ordenament jurídic no li agrada molt als governs *neo comunistes que actualment ostenten el poder en els diferents governs (nacional, autonòmic i local).
Prova d’això l’hem tinguda recentment al nostre Ajuntament on el govern d’esquerres no ha dubtat a fulminar un dels espais radiofònics de l’emissora pública Alzira Ràdio on es donava veu als simpatitzants de les diferents formacions polítiques de la ciutat per a poder expressar les seues opinions de les accions del govern municipal.

Este programa deuria no ser del grat de l’executiu local i per això ha decidit fulminar-lo de la graella, amb aquestes accions rebel·len el caràcter real que tenen aquests governs d’esquerres en voler controlar els mitjans de comunicació i posar-los a la disposició del règim amb la condició de tindre tota la informació controlada. Desgraciadament no és la primera vegada que un mitjà de comunicació es veu directament afectat per la ingerència del govern municipal, com ja vam veure en la primera legislatura que va governar l’esquerra radical en el nostre municipi, ofegat per la falta de recursos públics vam veure com queia un mitjà de comunicació lliure del nostre municipi i el seu pecat va ser el no actuar al dictat dels quals ara ens governen. Aquest és un altre paral·lelisme que trobem en els patrons dels governs d’esquerra radical, a nivell nacional cada vegada és major la fustigació per part del Govern en les Xarxes Socials i cap als mitjans de comunicació, amb una doble entesa, és a dir, o els reguen de milions d’euros en subvencions o arremeten contra ells legislant per a controlar-los, la no derogada sinó corregida i augmentada Llei Mordassa (dita així pels grups de l’esquerra quan estaven en l’oposició) és una prova d’això.

“La Llei Mordassa és una amenaça real a Espanya contra la llibertat d’expressió i els drets de reunió pacífica i d’informació” segons Amnistia Internacional però no veuran aquesta informació en els mitjans tradicionals Saben per què?
Protegim la llibertat d’informació a Alzira i a Espanya de l’Esquerra radical.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.