Seixanta-nou xiquets d’Almussafes disfruten ja de les activitats de l’Escola d’Estiu Municipal

Som Team Almussafes’ ha sigut el lema triat pels organitzadors per a l’edició de 2015

L’Escola d’Estiu de l’Ajuntament d’Almussafes va celebrar la seua obertura oficial dilluns passat 22 de juny amb seixanta-nou xiquets inscrits, els que fins al pròxim 31 de juliol tindran l’oportunitat de practicar distints esports i reforçar valors junt amb els seus cinc monitors i el seu coordinador.

escola estiu 1Básket, futbol, frontenis, handbol i natació són algunes de les disciplines esportives que els jóvens que participen enguany en l’Escola d’Estiu d’Almussafes estan practicant tots els dies de 9:30h a 13:30h en el Poliesportiu Municipal, espai que acull des de fa dos edicions esta iniciativa educativa centrada en el foment de l’activitat física i la promoció d’hàbits de vida saludables i valors com el respecte i la convivència.

Gràcies a este projecte de la Regidoria de Joventut, denominat “Som Team Almussafes”, els assistents estan coneixent també la dinàmica de jocs populars tan tradicionals com la trompa, les xapes o les birles, completant així el programa dissenyat per l’empresa concessionària encarregada de l’organització, Grup Tot, S.L. Els seus responsables asseguren que esta setmana d’adaptació s’ha desenrotllat amb total normalitat.

escola estiu 2El seu coordinador, Fernando Nicola, explica que “els xiquets estan divertint-se, que al final és el més important”. “Intentem realitzar les activitats que requerixen més esforç físic a primera hora per a evitar els moments de més calor i dedicar la segona part del matí als jocs populars i a la piscina, a la que assistim quatre dies a la setmana”, detalla.

Després de tancar el període d’inscripció, un total de 69 xiquets d’entre 4 i 12 anys estan disfrutant de les activitats proposades. L’animador juvenil del Consistori, Andrés Pedrón, destaca que “la major part d’ells tenen entre 5 i  6 anys, per la qual cosa més enllà de que sàpien o no controlar bé la pilota durant el joc, el més important és que juguen, disfruten i gaudisquen mentres aprenen a relacionar-se i a conviure”. Este propòsit, “està aconseguit amb l’equip de professionals que du a terme l’activitat”.

L’Ajuntament de la localitat ha facilitat la inscripció dels participants aplicant descomptes depenent del nombre de germans matriculats, respectant la reducció del Carnet Jove i bonificant el 50% del preu a les famílies amb un progenitor en desocupació.

Peu

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.