Senyalització per a facilitar la distància de seguretat a les escoles de Paiporta

L’empresa pública de serveis ESPAI ajuda a implementar les mesures dictades pels centres i les autoritats sanitàries amb la finalitat de previndre contagis de coronavirus

La Regidoria d’Urbanisme, Medi Ambient i Sostenibilitat, a través de l’empresa pública de serveis ESPAI, ha ajudat en la senyalització dels patis de les escoles paiportines a petició dels equips docents dels centres per tal de contribuir al compliment de les mesures de seguretat encaminades a evitar contagis de coronavirus Covid-19.
Operaris i operàries d’ESPAI han pintat les línies que serveixen de guia a l’alumnat per tal de mantindre la distància de més d’1,5 metres en moments i llocs determinats. L’empresa pública també continua amb la seua tasca de neteja i desinfecció de les zones comunes i les entrades als centres, a més del reforç del personal destinat a la neteja, amb 214.000 euros més i l’equivalent a 9 persones més en plantilla.
“Estem atenent totes les demandes que ens arriben per tal de contribuir a un inici de curs el més segur possible”, ha explicat el regidor d’Urbanisme i responsable d’ESPAI, Pep Val, qui ha subratllat el “gran esforç i treball” realitzat en els últims mesos pels centres educatius per a adaptar-se a la realitat actual. “Des de l’Ajuntament estarem al seu costat en les necessitats que tinguen”, ha conclòs.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.