Sequial 20 guanyar del VI Concurs d’arròs de Fesols i Naps de Catadau

La VI edició de la Fira i Concurs d’Arròs amb Fesols i Naps Vila de Catadau ha reunit a 28 restaurants de diferents poblacions. Com Alzira, Algemesí, Sueca, Gata de Gorgos, Tavernes de la Valldigna i la pròpia Catadau, entre altres

Els quals van optar a ser el millor en l’elaboració de l’arròs amb fesols i naps, però finalment es va imposar el restaurant de Sueca, Sequial 20. Guanyador del primer premi de la VI edició, amb 500 euros. Qui també va ser guardonat per cuinar la millor paella en el Concurs Internacional de Paella valenciana de Sueca de 2023.

El segon premi, amb una dotació de 300 euros va ser per al restaurant Ca Ladio de Llombai. El tercer classificat, amb un premi de 200 euros, va estar el restaurant Bon Aire del Palmar.

L’alcalde de Catadau, José Escuder va destacar que aquest concurs, ja consolidat posa en valor els productes valencians. A més de fomentar la germanor entre participants i veïnat, els quals també van tenir ocasió de cuinar el seu arròs amb les seues colles o associacions.

Per la seua part, el regidor de Turisme, David Montagud va declarar que aquest concurs és una forma de fer festa i que cada volta són més els restaurants que volen participar, cm també les associacions locals. Una manera de potenciar els plats típics i donar a conèixer la nostra gastronomia a les generacions més joves. També els més menuts de casa van gaudir d’una sessió de Show Cooking.

L’arròs amb fesols i naps, un plat de cullera i de temporada, va ser protagonista del cap de setmana a Catadau i va deixar bon sabor de boca a tots els assistents a la ja consolidada fira.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.