Sessió de l’Ajuntament de València sobre el pressupost municipal i debat econòmic

En la sessió ordinària corresponent al mes de març, l’Ajuntament de València

va rebre informes importants sobre la liquidació del Pressupost Municipal de 2023 i l’avaluació del compliment dels principis d’estabilitat pressupostària.

La regidora d’Hisenda i Pressupostos, María José Ferrer San Segundo, va destacar l’estabilitat financera de l’ajuntament.

No obstant això, el debat sobre qüestions econòmiques va generar desacord entre la regidora d’Hisenda i els regidors Eva Coscollà (Compromís) i Borja Sanjuán (PSPV-PSOE). Sanjuán va expressar dubtes sobre la modificació de crèdit aprovada pel govern municipal i va assenyalar que les regles fiscals vigents podrien limitar el seu ús.

La regidora Coscollà va centrar la seua intervenció en la liquidació del pressupost, ressaltant una disminució en la liquiditat del municipi respecte a l’any anterior. Va posar l’accent que la gestió prèvia va ser fonamental per a reduir el deute municipal i millorar la solvència.

Ferrer San Segundo va defendre la gestió del govern actual, destacant la reducció del deute municipal i l’augment de l’execució pressupostària. A més, va detallar els destins de la modificació de crèdits aprovada, que inclouen inversions en neteja, transport, assistència social, cultura i projectes per a abordar necessitats derivades d’un incendi en Campanar.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.