Sessió Informativa Joventut-Centre Persones Adultes a Alaquàs

3.-iglesia-de-nuestra-senora-del-olivar-alaquas

L’equip del Departament de Joventut de l’Ajuntament d’Alaquàs realitza sessions informatives per a donar a conéixer les seues campanyes i projectes

El Departament de Joventut de l’Ajuntament d’Alaquàs ha realitzat diferents sessions informatives a l’Escola de Persones Adultes Enric Valor d’Alaquàs per tal de presentar i explicar quines són les funcions d’aquesta àrea municipal. En la trobada es van donar a conéixer tots els recursos i espais a disposició de la joventut d’Alaquàs gestionats des del Centre Juvenil del Passatge.

Per una part, es va parlar dels diferents espais amb què compta la població jove com són els locals d’assaig, l’aula multimèdia o les sales polivalents en les quals es poden realitzar actuacions teatrals o de ball, reunions o formacions i que són utilitzades per algunes associacions. D’altra banda, es van donar a conéixe

r tots els recursos disponibles: el servei d’informació juvenil amb orientació sobre activitats d’oci i temps lliure com poden ser la campanya Horta Neta o les rutes AlaquàsenBici per a joves entre 14 i 22 anys que actualment estan en marxa. Es va parlar també del concurs de grafits, dels diferents carnets descompte com el carnet jove o carnet alberguista o els diferents cursos i tallers formatius que s’ofereixen com la campanya Eines de Formació amb Xarxa Joves.net. Altres temes a tractar van ser la gestió i informació de projectes i campanyes de mobilitat internacional com Erasmus Plus, el Cos Europeu de Solidaritat i la Jornada Europea d’Alaquàs.

Aquesta visita sorgeix arran de l’interés mostrat per l’Escola de Persones Adultes per tal de conéixer més a prop els recursos que ofereix l’Ajuntament d’Alaquàs per a la població jove i forma part d’una iniciativa del Departament de Joventut per tal d’apropar aquesta àrea municipal als centres educatius de la població.

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia