Setmana clau per a València en la Candidatura de Capital Verda Europea i a Capital Europea de la Innovació

València arranca esta setmana amb dos cites clau per a la seua projecció en els àmbits de la innovació i de la sostenibilitat. Tal com ha assenyalat l’alcalde, Joan Ribó, “es tracta d’una setmana fonamental”: el dimecres, dia 26, es decidirà quines candidatures passen a la final de la Capitalitat Europea de la Innovació (Capital Awards) en l’edició 2022; i el dijous 27 es coneixerà finalment si València serà la Capital Verda Europea de 2024.

Tal com ha subratllat Joan Ribó, “la innovació i sostenibilitat són els elements fonamentals i les bases del desenvolupament de València, que encaixen perfectament amb la visió estratègica, aprovada amb el suport de la majoria dels partits a l’Ajuntament; i que enganxa també amb la manera de ser d’esta ciutat. Per la qual cosa, Ribó ha assegurat que València en té moltes possibilitats.

Ribó ha realitzat estes manifestacions després de l’acte d’obertura de la 18 Conferència Internacional sobre Salut Urbana de la International Society for Urban Health (ISUH), en la qual ha participat.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.