‘Seu Oberta’ del PP de Torrent torna amb una xarrada de Pablo Broseta sobre el terrorisme

charlabroseta2

Folgado: “una trobada molt interessant on, les persones que no oblidem el mal que ETA ha fet a Espanya i que ens oposem a l’emblanquiment de la seua història criminal, vam poder gaudir amb la humanitat i l’exemple d’una víctima, com és Pablo Broseta”.

El Partit Popular de Torrent ha acollit, en el seu cicle de xarrades ‘Seu Oberta’, un interessant col·loqui amb Pablo Broseta, fill del jurista i polític valencià Manuel Broseta assassinat per ETA, sobre el terrorisme al nostre país.

En ocasió del 30 aniversari del vil assassinat de Manuel Broseta a les mans d’ETA, el cicle ‘Seu Oberta’ ha tornat amb Pablo Broseta, que va compartir amb tots els assistents a la seu popular a Torrent la seua experiència sobre aquesta xacra, patida per la societat espanyola des de 1968. En les seues paraules va donar a la figura conciliadora, valencianista i tolerant del seu pare, el llegat del qual es fa més necessari que mai hui dia.

La líder popular a Torrent, Amparo Folgado, ha valorat aquesta amena jornada vespertina com “una trobada molt interessant on, les persones que no oblidem el mal que ETA ha fet a Espanya i que ens oposem a l’emblanquiment de la seua història criminal, vam poder gaudir amb la humanitat i l’exemple d’una víctima, com és Pablo Broseta”.

Com a víctima del terrorisme, Broseta va valorar l’actuació de l’actual govern nacional respecte a aquest tema i els pactes de govern amb els hereus polítics de la banda terrorista, així com amb partits que tenen en el seu ideari la destrucció del projecte de pau i convivència de tots els espanyols.

Seu oberta a tot Torrent

Aquesta setmana, la seu dels populars a Torrent, ha acollit en el seu si dues activitats, com és aquesta xarrada i una donació de sang, que reafirma el compromís d’Amparo Folgado amb oferir una seu oberta i útil a tots els torrentinos.

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia