Silla celebra la I mostra d’arròs emb ànec

https://youtu.be/2wk_1cZYrqk

Silla celebra la I mostra d’arròs emb ànec

Silla celebra a la plaça de la Torre de Silla un dels esdeveniments gastronòmics més importants i innovadors de l’any, la ‘Primera Mostra d’arròs en perol amb ànec

L’esdeveniment ha comptat amb ponències, debats i tallers, a més de la presencia de cuiners com Adolfo Cucarella de La Granja de Sueca, Raul Magraner de Bon Aire (Palmar) o Juan Carlos Galbis xef estrela Michelin. Tots ells han reflexionat sobre el present i el futur de l’arròs en perol i ànec. A continuació, ha tingut lloc una degustació a la que els espectadors de la ponència han tingut accés. Aquesta degustació, acompanyada d’una mostra de com es cuina aquest plat típic de la localitat, ha estat a càrrec de Maria Dolores Chardi, mestra arrossera i propietària del Restaurant El Sequer de Silla.

Aquesta jornada gastronòmica té com a finalitat donar a conéixer un dels plats tradicionals i que caracteritzen a la localitat de Silla. Els municipis situats al voltant de l’Albufera tenen com ingredient esencial l’arròs, a més, en aquest podem sumar un més, que és l’ànec de l’Albufera, un dels grans protagonistes d’aquest plat. En aquesta jornada a més de promoure el producte local ha sigut tot un homenatge a la cuina i als plats tradicionals que també és part rellevant del seu patrimoni cultural i que a poc a poc es converteix en reclam turístic.

L’acte que ha sigut presentat per la regidoria de turisme tindrà una segona edició molt prompte. 

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.