Silla es prepara per al seu V Festival Internacional d’Escacs

El Multifuncional “Carmen Valero” acollirà del 14 al 16 de juny aquesta cita ajedrecística internacional.

Es donaran cita més de 200 participants amb banderes de 27 països.


Del 14 al 16 de juny la localitat de Silla acollirà el seu V Festival Internacional d’Escacs. Aquesta cita destacada del calendari ajedrecístico comptarà amb més de 200 participants entre l’III Torneig Internacional d’Escacs de Silla i l’IV Blitz Internacional. Des de pràcticament tot el territori nacional acudiran grans noms. Aquest esdeveniment és un referent a nivell internacional en comptar amb jugadors amb banderes de 27 països i un total de 35 titulats disputant-se la victòria. Aquestes dades ho converteixen en el Festival més fort i de major participació de totes les edicions celebrades.


Grans noms


El nivell de la competició el marquen els participants i en aquest cas es comptarà amb grans noms dels escacs com l’eminència mundial vingut de Mèxic, l’entrenador i Maestro Internacional (EL MEU) Ramón Huertas. No faltaran a la cita el futbolista Rogvi Eglistoft d’Illes Fèroe, el polonés Jasik Krzysztof, el cubà Dexter Docampo o el GM Alfredo Giaccio.


També es comptarà amb referències nacionals com són la doble campiona d’Espanya Universitària 2024, la MFW Silvia Doñate, el doble campió autonòmic 2024, l’EL MEU Diego Macías, i varis EL MEU de la Comunitat Valenciana, com són, Rubén Domingo, Pablo Cruz, Eric Sos, Antonio Granero i Manuel Fenollar.
Compromís de l’Ajuntament de Silla


L’Ajuntament de Silla s’ha mostrat sempre bolcat amb aquest Festival i és gràcies a aquest suport que arriba a la seua 5a edició. El propi Regidor d’Esports, Benigne Bodón va participar en la presentació del cartell com a mostra de suport. Com a picada d’ullet a la localitat de Silla, el cartell d’enguany donarà visibilitat a les seues tradicions representant la Dansa dels Porrots.


El compromís de l’Ajuntament també ha suposat la cessió per a aquesta edició de l’edifici multifuncional “Carmen Valero”. Això suposa una gran millora per al torneig podent disputar-se en aquest emblemàtic entorn alguna cosa que s’agraeix des del club de Silla.


El propi director del Festival, José Antonio García Domingo destaca la importància que té el festival a nivell internacional. Aquest esdeveniment esportiu suposa un gran impacte econòmic per a Silla. Congregar tanta participació influirà en l’hostaleria i el sector hoteler en tindre una ocupació del 100% durant el cap de setmana.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.