Silla mostra la seua cultura i tradicions en una exposició dins del cicle “20 anys 20 pobles”

Sin-titulo-1

Silla mostra la seua cultura i tradicions en una exposició dins del cicle “20 anys 20 pobles” del Museu Comarcal Horta Sud

L’exposició podrà visitar-se fins al pròxim 29 de març en horari de 10h a 13h i de 17h a 20h i l’entrada serà lliure.

La presidenta del Museu Comarcal i de la Mancomunitat de l’Horta Sud Eva Sanz i l’alcalde de Silla Vicent Zaragozá han inaugurat aquest matí l’exposició dedicada a Silla dins del cicle 20 anys 20 pobles amb la qual el museu està celebrant el seu 20 aniversari. La mostra, que posa en valor aspectes de la cultura i tradicions del municipi, es podrà visitar des de hui i fins al dimarts 29 de març de 10h a 13h i de 17h a 20h.

L’entrada serà lliure.
Durant la inauguració la presidenta del Museu Comarcal i de la Mancomunitat Eva Sanz ha comentat que vertebrar la comarca ha sigut sempre un dels “objectius prioritaris” de la Mancomunitat i que una de les “millors estratègies per a aconseguir-ho és fomentar el coneixement dels nostres municipis”.

A més, va animar a la resta de localitats de l’Horta Sud a aprofitar l’oportunitat que els brinda el que els dona el Museu Comarcal per a mostrar tota la seua història, cultura i tradicions.


Per part seua, Vicent Zaragozá ha explicat que a Silla treballen des de fa mesos en la posada en valor dels seus recursos patrimonials, naturals i gastronòmics. Silla compta amb actius històrics importants com la Torre Musulmana o el Museu MARS així com recursos naturals com el port a l’Albufera o el filtre Verd.


Amb Silla contínua el cicle d’exposicions “20 anys 20 pobles” amb el qual el Museu Comarcal està celebrant el seu 20 aniversari i que pretén acostar a la ciutadania el patrimoni de tots els municipis de la comarca. A més de Silla, ja han organitzat la seua exposició Manises i Aldaia. El següent municipi a passar pel Museu serà Massanassa el mes vinent d’abril.

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia