Simulacre d’evacuació a València

L’Ajuntament ha desenvolupat “amb èxit” un simulacre d’evacuació en les dependències municipals de Tabacalera que, segons ha informat la regidora de Gestió de Recursos, Lluïsa Notario, “s’ha desenvolupat correctament”. “La seguretat de tot el personal municipal i de totes les persones usuàries que visiten les nostres instal·lacions són una prioritat per al nostre govern”, ha destacat.

Amb este objectiu, el simulacre s’ha dissenyat partint d’un supòsit d’incendi, per al qual s’han utilitzat màquines generadores de fum, figurant el bloqueig de dos escales d’evacuació, pretenent així una major complexitat i estudiar els possibles errors que es podrien produir en un cas real.

En l’esdeveniment han participat membres del cos de Bombers, de Policia Local, delegats i delegades de Prevenció, així com integrants del servici de Salut Laboral i Prevenció de Riscos Laborals, que han sigut els encarregats de l’organització i de l’informe de les conclusions. Tot el simulacre s’ha dut a terme amb normalitat, aconseguint-se l’evacuació total del personal en un temps pròxim als 14 minuts.

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia