Sofía Gutiérrez-Tobar guanya el VII Concurs Internacional de Cant “Martín i Soler”

Sofía Gutiérrez-Tobar ha resultat vencedora del VII Concurs Internacional de Cant “Martín i Soler”, dotat amb 3.000 euros.

La soprano càntabra es va proclamar guanyadora el diumenge passat 21 d’abril, quan va tindre lloc la final del concurs en el Centre Cultural Ausiàs March, de Polinyà del Xúquer, davant un jurat format per professionals del món de la música i la cultura

El segon premi, dotat amb 2.000€, va ser atorgat a la soprano barcelonina Rosa María Abella. A la final d’ahir han arribat altres 3 cantants: la soprano madrilenya Laura Molina Sepúlveda, el baríton estatunidenc Dylan Glenn i la joveníssima soprano Inés Ananda, de només 15 anys d’edat. 

Amb esta ja son 7 les edicions d’este concurs que no sols posa en valor el cant líric, sino que també sitúa Polinyà del Xúquer en el mapa de la cultura i l’art musical.

L’objectiu de l’esdeveniment és descobrir i impulsar la carrera musical de joves cantants de lírica, i, en aquest sentit, el concurs va dirigit a intèrprets de qualsevol nacionalitat (menors de 30 anys en el cas de les dones i de 33 en el cas dels homes). 

A més, el certamen també tracta de difondre el repertori musical valencià, fomentant dins els seus premis, la inclusió d’obres de compositors del territori valencià.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.