Sueca celebra el Dia Internacional de la Dona amb un manifest obert per una societat més igualitària

L’Ajuntament de Sueca commemora el Dia Internacional de la Dona. Amb una sèrie d’activitats per conscienciar sobre la igualtat de gènere i donar visibilitat al paper de les dones en la societat.

L’acte més important ha tingut lloc el mateix 8 de març. On a la porta de l’Ajuntament s’ha procedit a la lectura d’un manifest obert a la ciutadania.

Aquestes iniciatives, liderades per la regidora d’Igualtat, Sari Sáez. Busquen sensibilitzar la població sobre la importància d’eradicar qualsevol forma de discriminació de gènere i promoure una societat més inclusiva i equitativa.

Per la seua part,  l’alcalde de la ciutat, Dimas Vázquez. Ha reafirmat el compromis de la casa consistorial amb la lluita feminista. Enaltint el paper de la dóna i reclamant un esforç per part de les administracions.

Entre les activitats programades ha destacat un taller sobre empoderament femení a través de l’art, relacions humanes i la influència del masclisme en la història i també una xarrada sobre paritat en política autonòmica, conduïda per Julia Sevilla, jurista, i la periodista Julia Ruiz i que, a més va comptar amb la col·laboració la vicepresidenta de la Diputació de València, Natalia Enguix.

Amb la llegida del manifest, Sueca dona veu a totes les associacions i a tot el teixit empresarial per fer del feminisme una realitat que arribe a tots els costats de la societat.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.