Sueca celebra la plantà oficial de l’Estoreta velleta

Sueca va celebrar ahir a la vesprada la ja tradicional plantà de l’Estoreta velleta

Una falla realitzada pels usuaris de la Fundació SASM

Una falla realitzada pels usuaris de la Fundació SASM, que atén persones amb malaltia mental, i que des de fa alguns anys es planta en la plaça de Sant Pere, en col·laboració amb la Junta Local Fallera, i davant la presència de les falleres majors de Sueca i les seues corts d’honor, així com dels representants de les 16 comissions del municipi.

L’acte ha comptat també amb la presència de l’alcalde de Sueca, Dimas Vázquez; la regidora de Falles, Gema Navarro; una representació de la Corporació Municipal; el director de la Fundació SASM, David Marqués; la president de la Junta Local Fallera, Lorena Sendra; i una gran representació del col·lectiu faller.

Els responsables de la Fundació SASM han mostrat la seua satisfacció pel resultat d’esta iniciativa, “estem molt contents ja que és un treball de tot un any, de molta gent involucrada i moltes associacions sense ànim de lucre, en la que cada una aportava el seu ninot. Per a nosaltres és molt important perquè afavoreix la inclusió i la sensibilització cap a les persones amb malaltia mental’’, ha assenyalat Aroa Sanseloni, terapeuta ocupacional de la Fundació SASM. Sanseloni ha explicat que, enguany, l’Estoreta tracta tots els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) amb la intenció de visibilitzar-los i crear un futur millor’’.

Les comission falleres de Sueca, El Perelló i Mareny de Barraquetes, també han participat en la realització de l’Estoreta fent entrega dels propis ‘’estandards pintats pels representants infantils de cada comissió’’, explica Lorena Sendra, presidenta de la Junta Local Fallera.

L’alcalde de Sueca, Dimas Vázquez, ha volgut felicitar a la Fundació SASM ‘’per la iniciativa i pel treball que han realitzat durant tot l’any. En la plantà oficial, hem comptat amb la participació de totes les comissions de Sueca, El Perelló i Mareny, per a que puguen aportar el seu granet d’arena en este monument i donar la benvinguda ja a les Falles 2024 que espere i desitge que siguen molt felices per a tots”. 

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.