Sueca celebra la Setmana de la Dona

L’Ajuntament de Sueca commemora el Dia Internacional de la Dona. Amb una sèrie d’activitats per conscienciar sobre la igualtat de gènere i donar visibilitat al paper de les dones en la societat.

Sota el lema “Mirades Violeta 8M”, la Regidoria d’Igualtat ha organitzat una variada programació que inclou teatre, tallers i projeccions de documentals.

Entre les activitats programades ha destacat un taller sobre empoderament femení a través de l’art, relacions humanes i la influència del masclisme en la història.

(recursos taller) També una xarrada sobre paritat en política autonòmica on la vicepresidenta de la Diputació de València, Natalia Enguix, ha col·laborat.  La xarrada va presentar els resultats d’un estudi sobre el paper de la dona en política en els últims 40 anys d’autonomia. Conduït per Julia Sevilla, jurista, i la periodista Julia Ruiz. Sueca s’ha convertit en la primera localitat en oferir aquesta ponència. 

El més important d’aquesta mena d’activitats es la participació activa de la ciutadania és per això que s’anima a tota la comunitat a unir-se a la caminata reivindicativa del 8 de març. La caminada acabarà amb la lectura d’un manifest obert a l’expressió de totes les persones presents. 

Aquestes iniciatives, liderades per la regidora d’Igualtat, Sari Sáez, busquen sensibilitzar la població sobre la importància d’eradicar qualsevol forma de discriminació de gènere i promoure una societat més inclusiva i equitativa.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.