Sueca convida als col·legis del municipi a inaugurar la temporada de la piscina descoberta

La piscina municipal descoberta de Sueca ha obert les seues portes

La piscina municipal descoberta estarà oberta fins al 8 de setembre

La piscina municipal descoberta de Sueca ha obert les seues portes i, com és habitual els últims anys, l’Ajuntament de Sueca. A través de la Regidoria de Serveis Municipals. Ha convidat a inaugurar la temporada a l’alumnat de tots els centres educatius del municipi, els quals gaudiran de la instal·lació al llarg de la setmana, l’última del curs escolar.

«Vam obrir les portes divendres passat, en este cas, per a l’alumnat del Centre d’Educació Especial Miquel Burguera. Al llarg d’esta setmana, hem convidat, en horari de matí, a tots els centres educatius perquè gaudisquen d’una jornada lúdica en esta instal·lació. Totalment preparada per a iniciar la campanya estival», ha assenyalat el regidor de Serveis Municipals, Joan Carles Vázquez

La piscina municipal descoberta estarà oberta fins al 8 de setembre, en horari ininterromput de 10 a 20.30 hores. A més de les entrades per a una jornada i dels abonaments de 10 passes, que mantenen els preus de l’any passat, enguany s’ha introduït com a novetat la possibilitat d’adquirir abonaments de 30 passes o per a tota la temporada.

Els abonaments estaran a disposició exclusivament de la ciutadania empadronada a Sueca. Les entrades podran comprar-se a través de la pàgina web www.piscinadescobertasueca.com i en la mateixa piscina, pagant amb targeta de crèdit exclusivament.

Una altra de les novetats que presenta enguany la piscina descoberta, és la instal·lació d’una nova escala que permeta l’accés a l’aigua amb més comoditat de les persones majors i amb mobilitat reduïda. Vázquez ha explicat que, durant l’hivern, la instal·lació ha sigut sotmesa a treballs de neteja, així com de manteniment dels taulells de la piscina, de la gespa i de l’aigua. 

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.