Sueca crea nou servei d’atenció per a les persones majors

L’Ajuntament crea una nova figura que ajudarà i acompanyarà a les persones majors en la realització de tràmits burocràtics 

L’Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria de Persones Majors. Ha posat a la disposició de la ciutadania que ho necessite un nou servei d’atenció per a facilitar el dia a dia d’este col·lectiu.

A partir d’ara, el Centre Integral d’Atenció al Major inclou en el seu personal un treballador dedicat exclusivament a facilitar a qui ho sol·licite. La realització de tot tipus de tràmits, incloent-hi l’acompanyament als bancs o altres institucions.

“La nostra pretensió és ajudar a les persones majors en la realització de tot tipus de gestions que els poden resultar més complexes i farragoses, tant presencials com a través d’internet. Volem facilitar-los la tasca que els pot causar una certa inquietud en veure’s desbordats pels papers de la burocràcia administrativa i per l’alienament que poden sentir en viure en una era completament digital”, ha assenyalat el regidor de Persones Majors, Vladimir Micó. 

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.