Sueca entrega els dos mini iglús sortejats en la campanya Moviment Banderes Verdes de Ecovidrio

L’Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria de Medi Ambient, ha entregat els dos mini iglús sortejats este estiu, aportats per Ecovidrio, i que reprodueixen a escala els de recollida selectiva. Esta acció s’emmarca en la campanya denominada Moviment Banderes Verdes, organitzada per Ecovidrio amb la col·laboració de l’Ajuntament i dels bars i restaurants participants.

Les dues persones afortunades han sigut María Violeta Lesenciuc i Lolín Aznar García, les quals han recollit el seu premi de mans de l’alcalde, Dimas Vázquez, i la regidora de l’àrea, Carmen Pérez. Tots dos les han felicitades i han agraït la importantíssima col·laboració per part de la ciutadania per a aconseguir estes xifres de reciclatge en el municipi. 

El reciclatge d’envasos de vidre és fonamental per a la lluita contra el canvi climàtic i l’acceleració d’un model d’economia circular. Gràcies al moviment Banderes Verdes es van recollir, en 2021, 31.045 tones d’envasos de vidre en les 127 localitats costaneres participants, entre elles Sueca. Esta recollida selectiva va aconseguir evitar l’emissió de 17.700 tones de CO₂ i l’extracció de 36.770 tones de matèries primeres, estalviant 21.885 MWh d’energia.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.