Sueca es prepara per a la celebració de Tots Sants

L’Ajuntament oferirà un servei d’autobús gratuït durant estos dies, al qual se sumarà el servei renovat de l’autobús urbà de la ciutat que estrena parada en el centre

L’Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria de Serveis Municipals, ultima els preparatius per a la la festivitat de Tots Sants. Com tots els anys, s’ha establit un horari especial per a facilitar les visites de la ciutadania. Des del dia 28 d’octubre fins a l’1 de novembre, el cementeri romandrà obert de 9 a 18 hores de manera ininterrompuda.

“A més, tornarem a comptar amb un servei especial d’autobús, previst per als dies 31 d’octubre i 1 de novembre, amb parades al Perelló i Mareny de Barraquetes, al qual se sumarà enguany el servei de l’autobús urbà, renovat recentment, que connecta diàriament el nucli urbà de la ciutat amb altres zones més allunyades com ara el cementeri. D’esta manera, complementarem el servei en uns dies en què s’incrementa considerablement el nombre de visites, facilitant el desplaçament, especialment, a les persones amb mobilitat més reduïda”, ha assenyalat el regidor de Serveis Municipals, Joan Carles Vázquez

Pel que fa a la circulació de vehicles, el camí del Cementeri tindrà un únic sentit, sent l’entrada pel camí de Vilella i l’eixida per l’avinguda Vila i Honor de Corbera. El carrer Sebastià Diego es convertirà en una via exclusivament per als vianants; quedarà per tant prohibit l’accés amb vehicles des del camí del Cementeri i des dels carrers Dr. Fleming i Manyà Salvador Lledó. Tan sols es permetrà la circulació de taxis i vehicles particulars que transporten persones minusvàlides o amb impediments físics fins a l’entrada del cementeri, sense poder estacionar més de cinc minuts. 

El dimarts 1 de novembre, se celebrarà la tradicional missa en honor a tots els difunts en la plaça de la Mare de Déu de Sales del cementeri, a les 12 hores.

Per a més informació, es poden consultar les xarxes socials de l’Ajuntament i el canal de Telegram.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.