Sueca es prepara per a la nit de Sant Joan 

L’Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria de Turisme, es troba ultimant els detalls per a la celebració de la nit de Sant Joan en la zona marítima.

“Des de la Regidoria, volem oferir a la ciutadania i visitants esta oferta lúdica per a celebrar l’inici de la temporada estival.

Per a això, facilitarem el necessari quant a seguretat i transport gratuït perquè tots els assistents puguen gaudir plenament. Així mateix, els demanem també la seua col·laboració i responsabilitat perquè la festa transcórrega sense incidents», ha assenyalat la regidora de Turisme, Manoli Egea. 

A partir de les 24 hores, s’oferirà una macrodiscomòbil en el passeig de l’Alguer, direcció Fernandet. A més, per a facilitar els desplaçaments a la zona marítima, s’ha previst un servei d’autobús gratuït que eixirà de Sueca cap a les Palmeres, des de les parades del Pavelló d’Esports Raül Cuenca Monrabal i la situada al costat del túnel de la ronda Bernat Aliño, a partir de les 19.30 hores, cada 30 minuts aproximadament, fins a les 23.15 hores. Posteriorment, tornarà des de les Palmeres a Sueca, a partir de les 00.30 fins a les 3.00 hores. 

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.