Sueca i la Guàrdia Civil ofereixen xarrades per a previndre els robatoris

SUECA

L’Ajuntament i la Guàrdia Civil ofereixen xarrades per a previndre els robatoris i estafes entre la població de més edat

El Centre Integral de Majors (CIM) va acollir ahir a la vesprada una xarrada impartida per la Guàrdia Civil, i dirigida a les persones majors del municipi, a fi de facilitar-los informació que els siga d’utilitat per a previndre robatoris i estafes. L’Ajuntament de Sueca, a través de les regidories de Persones Majors, Acció Social i Seguretat Ciutadana, facilita la realització d’estes xarrades a iniciativa de la pròpia Guàrdia Civil. “Es tracta d’unes xarrades que es van iniciar fa més d’una dècada dins del Pla Major de Seguretat de la Secretaria d’Estat de Seguretat, i que serveixen per a informar la població més major sobre el modus operandi habitual dels lladres o estafadors a fi d’evitar estes situacions de robatoris, així com donar consells perquè se senten més segurs, tant en els seus habitatges com al carrer”, ha explicat el Tinent Cap de Lloc Principal de la Guàrdia Civil, Carlos Pérez, encarregat de donar la xarrada. 

El regidor de Persones Majors, Vladimir Micó, ha expressat el seu agraïment a la Guàrdia Civil per la seua predisposició a l’hora d’oferir tots els anys estes xarrades que resulten de tanta utilitat, “es van posar en contacte amb nosaltres per a poder dur-les a terme i, per descomptat, des de l’Ajuntament sempre estarem predisposats a col·laborar perquè, a més d’oferir informació als nostres majors, en finalitzar, poden preguntar-los i resoldre tots els seus dubtes. Desgraciadament, estes xarrades són necessàries perquè cada any apareixen noves tècniques i mètodes utilitzats pels delinqüents”. Donada la gran afluència de persones que van assistir, malgrat les complicades condicions climatològiques de la vesprada, des de la Regidoria es plantegen buscar una nova ubicació amb més capacitat perquè puguen acudir totes les persones que ho desitgen en pròximes ocasions.

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia