Sueca ofereix dos nous punts de càrrega gratuïta per a vehicles elèctrics en les Palmeres

L’Ajuntament de Sueca, a través de les regidories de Serveis Municipals i Medi Ambient, ha posat a la disposició de la ciutadania dos nous punts de càrrega per a vehicles elèctrics en la zona marítima de les Palmeres, al carrer Riu Segarra, que s’uniran als que ja ofereix la ciutat en el nucli urbà en la plaça del Santíssim Crist i en els pàrquings dels carrers Orient i València. La instal·lació d’estos punts de càrrega elèctrica ha sigut possible gràcies al suport financer de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial, IVACE, (a través del programa d’instal·lació d’infraestructura de recàrrega per a vehicles elèctrics any 2021), i a una aportació econòmica de l’Ajuntament de Sueca. 

“Per fi tenim este punt de recàrrega elèctrica en marxa. Ha sigut un procés llarg i costós a causa de la seua ubicació, dins del parc natural de l’Albufera, i a la necessitat d’haver-se de realitzar una xicoteta obra fins al punt de connexió, tal com marca l’empresa subministradora de l’electricitat. Però, finalment, es troba ja a la disposició de la ciutadania i visitants”, ha explicat el regidor de Serveis Municipals, Joan Carles Vázquez, qui ha assenyalat també que el nou punt ofereix dues connexions de càrrega semiràpida, gratuïta durant els pròxims mesos per a fomentar la seua utilització, amb una duració establida de dues hores com a màxim a fi de facilitar que més persones puguen beneficiar-se d’este servei. 

La regidora de Medi Ambient, Carmen Pérez, ha mostrat la seua satisfacció per haver aconseguit la posada en marxa de nous punts de càrrega per a vehicles elèctrics, “que contribuiran també a dignificar la zona de platja. Estem molt contents perquè són cada vegada més els punts que ofereix la nostra ciutat. Des del departament de Medi Ambient, advoquem per la compra d’este tipus de vehicles que promouen una energia sostenible i una reducció considerable de diòxid de carboni en l’atmosfera”. 

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.