Sueca ofereix tallers i activitats als menors per a afavorir la conciliació de les famílies 

L’Ajuntament torna a oferir gratuïtament tallers i activitats als menors per a afavorir la conciliació de les famílies 

L’Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria d’Igualtat, oferirà de nou a la població la possibilitat de beneficiar-se del Pla Corresponsables, l’objectiu del qual és oferir un servei gratuït a les famílies interessades per a afavorir la conciliació a través de tallers i activitats per als menors en els centres escolars Carrasquer i Cervantes, en horari de matins i vesprades. 

“Este servei comptarà amb una novetat enguany com és l’acompanyament dels menors per part de monitors des dels dos centres públics on s’impartiran els tallers i activitats fins als centres concertats, en el cas de l’escola matinera, i al revés, des dels centres concertats fins als dos centres públics, perquè els xiquets i xiquetes puguen assistir a les activitats previstes per a les vesprades”, ha explicat la regidora d’Igualtat, Gema Navarro. 

Per a apuntar-se és necessari enviar un correu electrònic a l’adreça suecaconcilia@gmail.com, amb el nom, cognoms i edat del xiquet o xiqueta, així com el DNI de la persona responsable del menor, centre on cursa estudis i lloc al qual vol assistir. Per a resoldre qualsevol tipus de dubte, l’Ajuntament posa al servei de la ciutadania el telèfon 744 654 164.

Les activitats s’oferiran durant els mesos d’octubre i novembre, en els dos centres públics CEIP Carrasquer i CEIP Cervantes, en horari de 7.30 a 9.00 hores, per a menors de 3 a 12 anys, i per les vesprades, de 17 a 19.30 hores, per a menors de 3 a 14 anys. 

Comenta la notícia