Sueca oferix informació a la població més jove per a facilitar el seu accés al món laboral

L’Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria de Joventut, vol informar la ciutadania menor de 30 anys, en cerca d’ocupació o amb inquietuds emprenedores. Sobre la possibilitat de rebre una formació gratuïta que incremente les seues possibilitats d’èxit.

El programa titulat Se buscan héroes està coordinat per la Fundación Equipo Humano, amb el suport de la Fundación Incyde i el cofinançament del Fondo Social Europeo Plus.

Està estructurat en dos fases: la primera, consta de 90 hores de formació. La segona, d’acció, oferix suport per a la cerca de treball o l’emprenedoria. 

“Sueca havia de sumar-se a esta iniciativa pel volum d’habitants que té. Especialment de població més jove, un col·lectiu nombrós i vulnerable que necessita d’accions com esta per a empoderar-se. En este cas, a nivell formatiu i informatiu.

Animem a tota persona jove a participar en este programa que li serà molt útil per a accedir al món empresarial i laboral. Són molts els dubtes i inquietuds que apareixen en este moment vital i ‘Se buscan héroes’ els proporcionarà facilitats en el procés i major seguretat”, ha assenyalat la regidora de Joventut, Gema Navarro

Per a més informació o inscripcions, s’ha facilitat la pàgina web www.sebuscanherores.es i el telèfon 600700557, en horari de 9 a 14 hores.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.