Sueca oferix un any més la seua Escola d’Estiu Municipal

L’Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria d’Educació. Informa la ciutadania sobre la possibilitat d’inscriure’s fins al 5 de juny a l’Escola d’Estiu Municipal 2024.

El servei es prestarà en els CEIP Cervantes i Carrasquer, de l’1 al 31 de juliol. En horari de 9 a 13.30 hores i, opcionalment, de 8 a 9 hores l’Escola Matinera.

«Enguany, l’Escola d’Estiu torna a les seues ubicacions habituals, després de la conclusió de les obres de renovació del CEIP Carrasquer. En esta ocasió, la temàtica triada com a fil conductor és ‘Les lletres de paper, un segle d’Estellés’. En al·lusió al centenari del naixement del poeta. Per este motiu, un gran nombre dels tallers i activitats que es duran a terme. Estaran dedicats al món de l’escriptura i als escriptors valencians», ha explicat el regidor d’Educació, Joan Carles Vázquez

L’Escola d’Estiu Municipal està dirigida a xiquetes i xiquets nascuts entre els anys 2020 i 2012. Que estiguen cursant des de Segon Cicle d’Infantil fins a 6é de Primària. A més, hauran d’estar: -empadronats en el municipi de Sueca; -escolaritzats en el municipi de Sueca; -amb el domicili laboral dels pares o tutors a Sueca, la qual cosa s’haurà d’acreditar documentalment; o -empadronats a Sueca i escolaritzats en el Centre d’Educació Especial Miquel Burguera (en este cas, no es tindrà en compte l’any de naixement ni el curs en què estan). 

Les instàncies per a participar en l’Escola d’Estiu Municipal 2024 es presentaran preferentment de manera telemàtica a través de la pàgina web de l’Ajuntament de Sueca (www.sueca.es) o presencialment en el Registre de l’Ajuntament juntament amb tota la documentació requerida. El nombre màxim de places disponible és de 200, estant 10 d’estes reservades per a xiquets i xiquetes amb diversitat funcional; i s’adjudicaran per rigorós orde de presentació de les sol·licituds. Només es podran presentar 2 instàncies per persona, excepte si pertanyen a la mateixa unitat familiar. 

Hi haurà dos instàncies diferents: una per al CEIP Cervantes i una per al CEIP Carrasquer, i només s’haurà d’emplenar la corresponent al centre al qual es vulga assistir. El preu de l’Escola d’Estiu és de 75 euros.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.