Sueca per Davant entrega la recaptació de la campanya benèfica ‘Per Nadal, llibres solidaris’ a AFASU i APASU

Sueca per Davant entrega 700 euros a AFASU i APASU per ‘Per Nadal, llibres solidaris’.

Julián Sáez destaca l’importància de posar a Sueca per davant en la recaptació benèfica.

Amb la venda d’exemplars usats, la formació política local arreplega 700 euros per lluitar contra l’alzhéimer i l’autisme

Sueca per Davant, l’agrupació política independent de Sueca, ha fet entrega a l’Associació de Familiars d’Alzhéimer de Sueca (AFASU) i a l’Associació de Pares d’Autisme de Sueca (APASU) la recaptació total de la campanya benèfica ‘Per Nadal, llibres solidaris’ celebrada en les darreries de 2023 i principis de 2024. Finalment han sigut 700 euros la quantitat de diners recollida per la venda de llibres usats que havien estat donats per la pròpia ciutadania i venuts a preus simbòlics.

Els partits polítics no podem recordar-nos de la gent de Sueca i de les seues necessitats només quan s’apropen les eleccions. Tot i que som una formació menuda vam creure que haviem de fer este esforç i estem molt satisfets del resultat. Quan es tracte de posar a Sueca per davant sempre ens trobareu“, va assenyalar el president de Sueca per Davant, Julián Sáez.

En l’acte de lliurament de la recaptació, celebrat a la seu d’AFASU, assistiren també les presidentes d’AFASU i APASU, Elvira Oviedo i Sonia Perucha, i les regidores de Sueca per Davant, Noelia Benedito i Sari Sáez.

Volem donar les gràcies a totes les persones que han contribuït a dur endavant esta campanya, també a les persones que ens han donat llibres per a vendre, a les qui han comprat exemplars, als establiments que s’han oferit com a punts de recollida, als presidents i juntes directives de la SD Sueca i de la PC Sueca per facilitar-nos les seues instal·lacions desinteressadament i als mitjans de comunicació per la difusió de la campanya”, digué Julián Sáez durant l’acte.

Després de la bona acceptació de la campanya, des de Sueca per Davant han confirmat que el pròxim Nadal es celebrará la segona edició de ‘Per Nadal, llibres solidaris’. “Així que ja sabeu, no es desfeu dels vostres llibres que el pròxim Nadal repetim”, va finalitzar Sáez.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.