Sueca posa en marxa una nova edició del programa “Jove Oportunitat”

Després de l’èxit aconseguit en les anteriors edicions, l’Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria de Joventut. Ha iniciat esta setmana una nova edició del programa “Jove Oportunitat” (JOOP), dissenyat i organitzat per l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ). L’objectiu del qual és la realització d’accions de motivació i orientació que contribuïsquen a millorar l’ocupabilitat juvenil a través d’un canvi d’actitud dels i les joves participants (motivació, autoestima, positivitat)

Així mateix, es busca que adquirisquen superiors competències tècniques. Especialment en xics i xiques que van abandonar els estudis prematurament. Perquè prenguen la decisió de tornar a ells i puguen obtindre un títol de Formació Professional de Grau Mitjà. “El que pretenem és que els nostres joves aprenguen a creure en ells mateixos i a prendre les regnes de la seua pròpia vida a través d’unes sessions. Que els ajuden a potenciar la seua motivació personal i a continuar amb la seua formació”, ha explicat la regidora de Joventut, Gema Navarro.

El programa JOOP es materialitza en un curs

El programa JOOP es materialitza en un curs, amb una duració aproximada de 4 mesos. En el qual el contingut primordial és l’orientació personal i professional del jove participant. Des d’una visió integral de la persona per a permetre-li construir el seu propi projecte global de vida. L’orientació personal utilitzarà tècniques de coaching actitudinal, grupal i individual, i, en casos necessaris, coaching parental. Com a complement a l’orientació, s’introdueixen al final del curs sessions de contingut acadèmic que prepararan al jove per a superar la prova d’accés lliure a la FP de Grau Mitjà. Superar les proves de competències clau per a accedir a Certificats de Professionalitat; o per a reforçar matèries transversals com l’anglés o la informàtica. 

Per a tota aquella persona interessada, la Regidoria posa a la seua disposició el telèfon 600 691 390 (Casal Jove) i el correu electrònic: casaljovesueca@hotmail.es.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.