Sueca es prepara per a la nit més màgica

Sueca, 02/01/2018.Els Reis d’Orient tornaran a passar per Sueca, omplint de màgia i il·lusió els carrers, i fent gaudir a menuts i majors. Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran a la localitat la vesprada del divendres 5 de gener.

La cavalcada amb els Reis i la seua comitiva donarà inici a partir de les 18:30 hores des de l’encreuament de la Ronda del Materal amb el carrer Muntanyeta. Enguany s’ha ampliat el recorregut per facilitar que la gent puga distribuir-se millor al llarg de tot l’itinerari. La comitiva seguirà per tot el carrer Sequial fins arribar a la Plaça de l’Ajuntament, on sorprendran amb un gran final de festa.

Els més menuts ho passaran d’allò més bé amb el ball de Fades Disney: Blancanieves, La Cenicienta, Pocahontas o La Sirenita, entre d’altres, a càrrec de SUAYQA. Durant tot el trajecte, el públic també gaudirà dels espectacles musicals d’animació infantil de “La Bella i la Bestia”, els “Cazafantasmas” i “El libro de la selva”, o l’inspirat en la pel·lícula “Aladdin”, amb la participació de les xiquetes del Club de Gimnàstica Rítmica ACEUS. Els espectadors també es delectaran amb un muntatge de la saga “Star Wars” i un gran espectacle de “Juego de Tronos”. També participaran les llauradoretes i la Començadoreta de la Mare de Déu de Sales, la Festera Major de Sueca i la seua Cort d’Honor i els grups de música tradicional La Xala i Tabalaina.

I en arribar a la Plaça de l’Ajuntament, Ses Majestats d’Orient dedicaran als xiquets el seu discurs i l’alcaldessa, Raquel Tamarit, els entregarà les claus de la ciutat al balcó de l’Ajuntament. Els Reis obsequiaran amb caramels a tots els menuts que s’acosten i es podran fer una fotografia amb ells. I per acabar, la plaça de l’Ajuntament s’omplirà de festa i música, amb les actuacions musicals de l’espectacle que tancarà la vetlada màgica.

 Carta al Rei en valencià

Enguany, com en els últims anys, des de l’Oficina de Promoció Lingüística s’han repartit cartes entre els més menuts perquè puguen fer les seues peticions als Reis d’Orient. Les missives que s’han preparat per tal de facilitar la feina a Melcior, Gaspar i Baltasar estan destinades a tots els escolars des del cicle d’Infantil fins a quart de Primària inclusivament. La carta a ses majestats inclou, per una cara, un dibuix a color de les figures dels tres Reis amb un espai en blanc perquè els menuts escriguen els seus desitjos en valencià i, per l’altra, un recull de vocabulari dels joguets infantils més sol·licitats, on hauran d’apegar en les siluetes els adhesius corresponents.

A més a més, els xiquets podran lliurar les seues cartes directament als patges reials, que acudiran al municipi els dies 3 i 4, i vetlaran perquè les cartes arriben correctament a ses majestats.

 

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.