Sueca presenta la Programació Oci i Joventut per al mes d’abril

L’Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria de Joventut, ha presentat la nova Programació Oci i Joventut prevista per al mes d’abril.

La programació d’este mes s’ha elaborat tenint en compte les vacances de Pasqua i les demandes de la nostra joventut quant a oci i formació.

Com a regidora de l’àrea, m’agradaria, al mateix temps, demanar la col·laboració dels nostres joves perquè s’animen a participar en totes les propostes que anem presentant en les programacions de caràcter mensual”, ha assenyalat la regidora de Joventut, Gema Navarro.

La primera de les activitats programades tindrà lloc el dijous 4 d’abril, d’11 a 14 hores i de 17 a 21 hores, i consistirà en el III Torneig FIFA. A més, durant el mes d’abril continuarà oferint-se el Taller de Ganxet que tant d’èxit ha obtingut.

Les persones interessades a acudir podran fer-ho tots els dilluns i dijous, a partir de l’11 d’abril, en horari de 18 a 20 hores. 

A més, del 12 al 14 d’abril, Sueca acollirà el II Saló del manga, el còmic i la cultura asiàtica. Situat en el Casal Jove i la seua esplanada.

Les activitats que s’oferiran es faran públiques una setmana abans a través de les xarxes socials de l’Ajuntament i del Casal Jove.

Finalment, la programació d’este mes inclou també el curs ‘Formació: ocupa’t amb l’ajuda d’internet’ per a majors de 16 anys i amb places limitades. El curs s’impartirà els dies 26 d’abril, 3 i 10 de maig, en horari de 17.30 a 21.00 hores. Els dies 27 abril, 4 i 11 de maig, de 10 a 14.30 hores. Les inscripcions podran realitzar-se de manera presencial en el Casal Jove, de 18 a 20 hores, o a través del formulari online que trobaran en el perfil d’Instagram casaljovesueca. 

Per a més informació, el departament de Joventut posa a la disposició de la ciutadania els telèfons 600 691 390 i 600 700 557.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.