Sueca presenta la Programació Oci i Joventut per al mes

L’Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria de Joventut, ha presentat la nova Programació Oci i Joventut prevista per al mes de març.

Per a la regidora de Joventut, Gema Navarro, “resulta molt satisfactori poder oferir a la població més jove del municipi una sèrie d’activitats i tallers a fi d’afavorir el seu benestar i contribuir a la socialització i a un oci responsable”. 

En primer lloc, el Casal Jove acull, fins al pròxim dia 7 de març, una exposició fotogràfica que recorre els seus 10 anys de vida. Podrà visitar-se en horari de 17 a 21 hores. Per al divendres 8, Dia Internacional de la Dona, s’ha previst, a partir de les 18 hores, una activitat amb el títol Dones i música en la història, amb una Audició inaugural i exposició a càrrec de l’alumnat de la Unió Musical. 

El dimarts 12, a les 18 hores, s’oferirà un Taller de Fermalls perquè els i les participants puguen crear la seua pròpia manualitat de temàtica fallera. Finalment, el dijous 28 de març, de 10 a 21 hores, s’ha programat una Jornada de Videojocs Retro, a través de la qual el Casal Jove es convertirà en un recreatiu en el qual hi haurà màquines Arcade i es disputaran tornejos de pinball. Les inscripcions per al torneig es realitzaran a través de formularis que es publicaran en les xarxes socials del Casal Jove. 

Per a més informació, el departament de Joventut posa a la disposició de la ciutadania els telèfons 600 691 390 i 600 700 557.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.