Sueca presenta la seua programació juvenil per al mes d’octubre

L’Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria de Joventut, ha preparat una sèrie d’activitats per al mes d’octubre destinades a la població més jove del municipi.

Com és habitual tots els mesos, des del departament volem presentar la programació prevista per a octubre en la qual tindrà un paper protagonista la celebració d’Halloween. Una de les activitats que compta amb una major participació de persones voluntàries de totes les edats.

Esperem que siga del grat de tots i totes, i que la nostra joventut gaudisca. Al mateix temps que li servisca per a socialitzar amb altres persones de la seua edat”. Ha assenyalat la regidora de Joventut, Gema Navarro

Per al divendres 6 d’octubre, a les 19 hores, s’ha organitzat un torneig del famós joc ‘La fallera calavera‘. L’edat dels participants serà a partir de 12 anys. Les inscripcions es realitzaran de 18 a 19 hores, en el Casal Jove. El guanyador o guanyadora aconseguirà dues cartes extraordinàries.

Pel que respecta al tradicional Passatge del Terror, que cada any compta amb més visites i més demanda a l’hora de participar en el seu muntatge. Des de la Regidoria s’informa les persones voluntàries interessades en la seua preparació. Que poden acudir a apuntar-se al Casal Jove, de dilluns a divendres, a partir de les 18 hores. L’edat mínima per a participar és de 10 anys. 

El Passatge del Terror podrà visitar-se el dissabte 28 i diumenge 29, en horari de 18.30 a 21.30 hores, i el dimarts 31, de 19 a 22 hores. Paral·lelament, durant els tres dies s’oferiran als visitants tallers temàtics de bijuteria, rebosteria, manualitats, etc., a l’esplanada del Casal Jove. 

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.