Sueca sufraga el desplaçament de l’alumnat per a la realització de les Proves d’Accés a la Universitat

Igual que l’any passat, l’Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria d’Educació, sufragarà el gasto que suposa per a l’alumnat del municipi el desplaçament per a realitzar les proves d’accés a la Universitat (PAU o EBAU) que s’han iniciat hui i que finalitzaran el dijous 6 de juny.

El consistori ha contractat una sèrie d’autobusos que facilitaran el transport als i les joves sense que els supose cap cost, evitant al mateix temps que augmente el seu nerviosisme per no disposar d’un mitjà per a acudir puntualment al lloc dels exàmens.

«Des de l’Ajuntament, volem contribuir al desplaçament dels estudiants en estos dies de molta tensió per a ells perquè el resultat de les proves determinarà el seu futur acadèmic. Per això, hem facilitat un transport còmode i ràpid a tot l’alumnat que vulga fer ús d’ell, i rebaixar així la incertesa d’arribar a temps al lloc de les proves», ha explicat l’alcalde de Sueca, Dimas Vázquez, qui ha volgut aprofitar per a desitjar a tots els estudiants de Sueca que aconseguisquen els seus propòsits, i que el seu esforç, i el de les seues famílies, es veja recompensat amb èxits. 
 

Així mateix, el regidor d’Educació, Joan Carles Vázquez, ha desitjat el millor a l’alumnat, «que confien en si mateixos perquè tot treball té la seua recompensa i prompte podran gaudir del merescut descans vacacional. Per a afavorir la seua tranquil·litat, des de l’Ajuntament hem posat a la seua disposició este servei de bus gratuït». 

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.