S’ultimen les obres de millora de la passarel·la per als vianants de Mas del Jutge a Torrent

Aquesta actuació té com a objectiu millorar l’accessibilitat i la protecció de l’estructura, que va des del carrer Sant Lluís Bertran al carrer Perellonet

L’Ajuntament de Torrent ultima les obres de millora de la passarel·la per als vianants que dona accés al polígon del Mas del Jutge des del carrer Sant Lluís Bertran al carrer Perellonet. Aquesta actuació, que compta amb un pressupost de 105.747’94 euros, té com a objectiu millorar l’accessibilitat i la protecció de l’estructura, de manera que la ciutadania puga fer ús d’ella d’una forma més segura. D’aquesta manera, la intervenció efectuada en la passarel·la se suma a les ja realitzades en altres punts de la ciutat, així com a altres projectes en desenvolupament, per a millorar la mobilitat i la seguretat de les vies públiques.
La regidora d’Urbanisme, Inma Amat, ha destacat que “el nostre compromís és el de millorar la mobilitat i la seguretat diària dels nostres veïns i veïnes, amb l’objectiu de millorar la seua qualitat de vida. Aquesta actuació s’alinea amb un model de ciutat més amable, que aposta per espais segurs i una mobilitat urbana més sostenible”.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.