Suport municipal la col·lecta de l’Associació Espanyola Contra el Càncer

L’alcalde de València, Joan Ribó, ha visitat hui la taula informativa i petitòria habilitada per l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) davant de la façana principal de l’Ajuntament amb motiu de la tradicional col·lecta impulsada per esta entitat per promoure la investigació i la prevenció d’esta malaltia. Durant esta visita, l’alcalde ha manifestat “el suport de l’Ajuntament i de la ciutadania a la tasca que desenvolupa l’AECC per atendre les necessitats de qui pateixen càncer, que afecta cada any a més de 30.400 valencians i valencianes”.

Joan Ribó, que també s’ha afegit a les reivindicacions d’esta associació que “en un informe recent alerta de l’increment de l’extrema vulnerabilitat d’este col·lectiu en els dos últims anys”, ha fet una crida per “recordar el valor de la conscienciació, la prevenció, el diagnòstic i l’aplicació de la innovació per fer front a esta malaltia”. També ha invitat la població perquè s’acoste a una de les 130 taules que l’AECC ha instal·lat distribuïdes per tota València “per tal que l’associació aconseguisca el suport de més valencians i valencianes front al càncer, que s’afegiran a les més de 25.000 persones que contribuïren l’any 2021”.

L’alcalde ha estat acompanyat pel president de l’Associació Espanyola Contra el Càncer en València, Tomás Trenor i altres membres d’esta entitat; i al llarg del matí, la regidora de Servicis Socials, Isabel Lozano, i el regidor de Salut, Emiliano García, també visitaran esta taula informativa i petitòria.

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia