Taller d’alimentació saludable a l’Institut Faustí Barberà d’Alaquàs

WhatsApp Image 2022-03-16 at 9.42.12 PM (1)

L’activitat s’emmarca dins del Projecte d’Educació i Activitat Física i Salut que el centre educatiu està duguent a terme ambl’objectiu de sensibilitzar i fomentar hàbits de vida saludable entre l’alumnat

L’alumnat de l’assignatura d’Anatomia Aplicada de primer de batxillerat de l’Institut de Secundària Doctor Faustí Barberà d’Alaquàs ha realitzat un taller d’alimentació saludable amb la col·laboració de l’associació El Cullerot d’Alaquàs. L’activitat forma part del Projecte d’Educació i Activitat Física i Salut en el qual col·laboren diferents departaments que es va iniciar el passat mes de febrer amb una Fira Saludable amb l’objectiu de sensibilitzar i fomentar hàbits de vida saludable entre l’alumnat i recaptar fons per a l’associació local Cor de Vila.

El taller s’ha realitzat a la seu de l’associació local i ha consistit en l’elaboració de pizzes casolanes amb masses realitzades pel propi alumnat. L’objectiu del taller ha sigut analitzar i comparar els direrents ingredients i composició nutricial que porta una pizza per tal d’aprendre que el menjar casolà és l’opció més rica, saludable i econòmica que existeix al mercat. Per a l’alumnat ha sigut una activitat divertida i molt enriquidora.

Comenta la notícia