Tanca una graderia del Mestalla durant cinc setmanes pel cas Vinícius

El cas Vinicius continua. El Comité de Competició ha sancionat al València amb el tancament durant cinc partits de la graderia Mario Alberto Kempes de l’estadi de Mestalla. Esta decisió ve provocada pels fets ocorreguts durant el partit de Lliga entre l’equip valencià i el Reial Madrid. El jugador brasilier va patir insults racistes per part d’alguns aficionats el passat diumenge 21 de maig. El president, Ximo Puig, ha condemnat els insults racistes i ha defensat a la resta d’afició que no va insultar al jugador.

Competició considera provat que, “tal com va reflectir l’àrbitre en l’acta, hi va haver crits racistes a Vinícius Júnior. Que alteraren el normal desenvolupament del mateix i que les infraccions es van considerar molt greus”. 

Al València també se’l sanciona amb 45.000 euros, encara que l’equip té un termini de 10 dies per a recórrer aquesta decisió davant el comité d’apel.lació. Davant la pregunta dels periodistes respecte a si la sanció ha sigut desmesurada, el president no ha volgut valorar-ho.

Ximo Puig ha demanat que no es focalitze aquest fet en la Comunitat Valenciana ni en el Mestalla. Donat que sols va ser una part del públic la que va insultar al jugador i que en cap moment va ser un fet generalitzat. 

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.