Toni González aconseguix quasi 40 contractacions en tres setmanes de govern

El nou alcalde d’Almussafes assumix Ocupació, Indústria, Hisenda i Personal

El president de la nova corporació d’Almussafes, Toni González, ha decidit ostentar directament les competències relatives a Treball i Desenrotllament, Economia i Indústria, Hisenda i Personal, les quatre àrees de govern locals amb una major càrrega de treball i que requerixen d’una dedicació exclusiva. El treball realitzat per l’alcalde, durant les seues tres primeres setmanes al capdavant de l’executiu local, comença a generar els seus fruits, ja que, a hores d’ara, ha aconseguit inserir a aproximadament 40 veïns desempleats en diferents empreses. 

nuevo equipo de gobiernoCarretoners i peons han sigut les especialitats demandades per les sis empreses amb què Toni González va contactar per a aconseguir llocs de treball per als veïns d’Almussafes desempleats. “Durant els últims quatre anys com a grup en l’oposició, hem criticat públicament l’escàs esforç realitzat pels nostres antecessors en el govern per a aconseguir contractacions en Ford i en el polígon”, explica l’alcalde. Per això, la promesa electoral estrela del grup socialista es va centrar a disminuir la taxa de desocupació en el municipi. “Des del primer dia de govern vaig assumir directament la responsabilitat de reduir al màxim la desocupació en el nostre municipi, contactant directament amb els gerents de les firmes empresarials i reprenent les bones relacions amb la Factoria Ford i el parc industrial Rei Joan Carles I”, afig.

Fins a la data, de les esmentades converses s’han generat 40 noves contractacions i des de la Factoria Ford s’ha contactat, durant els últims dies, amb diferents veïns en desocupació, citant-los per a la realització de les proves psicotècniques, com a pas previ a la seua inserció. “Esta línia de treball, de dedicació exclusiva als veïns i de màxim compromís amb la qualitat dels servicis i el benestar és la que continuaré desenrotllant durant els quatre anys de la present legislatura”, comenta.

En este projecte de govern li acompanyen altres sis regidors. Teresa Iborra ha assumit les delegacions de Cultura, Medi Ambient i EPA;  Ándrés López les d’Urbanisme, Obres i Servicis, Festes, Comunicació i Noves Tecnologies, Participació Ciutadana i Govern Obert; Paqui Oliver, les de Tercera Edat, Cementeri i Mercat; Faustino Manzano, les de Seguretat Ciutadana, Agricultura, Servicis Socials i Sanitat; i finalment, Davinia Calatayud, les de Joventut, Consum i Dona.

No obstant això, l’únic polític alliberat en l’Ajuntament és l’alcalde, qui percebrà per la seua dedicació exclusiva 45.000 euros bruts de salari anual, la qual cosa es traduïx en 31.000 euros nets, quasi 6.000 euros menys que el seu antecessor en el càrrec, Albert Girona. “Quan Compromís critica el meu sou i ho compara amb els salaris d’altres alcaldes de municipis amb un major nombre d’habitants, com per exemple Sueca, facilita una informació de manera esbiaixada, ja que precisament la nova alcaldessa de Compromís de la capital de la Ribera Baixa cobrarà 40.600 euros bruts anuals, i tindrà altres huit regidors alliberats, la qual cosa es traduirà en una despesa anual de 236.861,66 euros bruts”.

González tampoc entén la denúncia manifestada pel grup en l’oposició respecte al percentatge de regidors que haurien de tindre en cada comissió informativa i que, segons les seues declaracions als mitjans “no s’ha respectat”. Tal com es va aprovar en l’últim ple, les comissions informatives estan compostes per quatre edils del PSOE, dos de Compromís i un del PP, és a dir, un total de set. “El que verdaderament pretenien des de Compromís era que el nombre total de membres s’incrementara a nou, la qual cosa haguera suposat un augment del gasto polític per assistència a les comissions de 20.000 euros anuals”, conclou.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.