Toni Sendra guanya el II Concurs de Fotografia “Portada de l’Agenda del Valencià 2024”

Toni Sendra guanya el II Concurs de Fotografia “Portada de l’Agenda del Valencià 2024”

L’obra presentada per Toni Sendra ha resultat la guanyadora del II Concurs de Fotografia “Portada de l’Agenda del Valencià 2024”

Una iniciativa de l’Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria de Promoció Lingüística. Que té com a objectiu fomentar i estimular l’activitat creativa i artística de la ciutadania tenint com a tema principal una imatge característica del municipi.

“Enguany han participat 16 persones els quals han presentat un total de 40 fotografies. Ja que cada participant podia presentar fins a un màxim de 3. Resultant guanyadora la de Toni Sendra, que reflectix un paisatge característic de Sueca, com és la Muntanyeta del Sants. Amb una espectacular lluna de fons”, ha explicat la regidora de Promoció Lingüística, Àngela Marí.

El jurat, format per la pròpia regidora Àngela Marí; l’experta en fotografia, Lucía Solanes; i la tècnica de Promoció Lingüística, Elena Pedralva. Han seleccionat la fotografia guanyadora després de considerar que reflectix un dels paratges més característics de Sueca. A més de valorar la composició, el pes i l’atenció visual de la imatge “que recau en una imponent i singular lluna de grans dimensions estratègicament centrada en l’enquadrament.

La imatge denota un gran domini de la tècnica, amb una correcta exposició i profunditat de camp dels elements. En la qual s’ha valorat l’estudiada planificació realitzada per a aconseguir potenciar l’atractiu d’este icònic monument”, han assenyalat.

Toni Sendra, ha mostrat la seua satisfacció pel triomf

El guanyador, Toni Sendra, ha mostrat la seua satisfacció pel triomf, “em feia molta il·lusió participar en un concurs a la meua ciutat i és la primera vegada que el feia en este en concret. La fotografia la vaig realitzar al juny de 2020, acabat de finalitzar el confinament i la primera vegada que vam poder tornar a eixir a fotografiar la lluna.

La tenia planificada des de feia molt de temps i va resultar perfecta perquè tot va acompanyar. Cal esperar el moment precís: la llum, la composició, el temps, la distància… diferents factors que influïxen en el resultat final per a aconseguir la foto somiada

L’obra guanyadora, a més de ser la portada de l’Agenda 2024, rebrà un premi en metàl·lic de 500 euros. 

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.