Torna el certamen literari 2023 de la Pobla Llarga

Torna el certamen literari 2023 de la Pobla Llarga amb la col·laboració de l’editorial Edicions 96

El certamen abasta 3 modalitats diferents: microrelats, poesia i relats breus 

L’Ajuntament de la Pobla Llarga, amb l’objectiu de promoure i incentivar la producció literària en valencià i potenciar l’ús de la llengua. Va convocar en 2016 per primera vegada, la Mostra Literària Vicent Pascual, Concurs de Microrelats la Pobla Llarga i actualment ja va per la VII Edició. Al 2020, amb motiu de la pandèmia es van ampliar amb dos nous certàmens: el concurs de relats breus i el concurs de poesia. Al 2021 es decideix donar-los un caràcter més seriós a tots ells ja que comencem a comptar amb la col·laboració de l’editorial “Edicions 96. Amb la finalitat d’incentivar la producció literària i potenciar l’ús de la nostra llengua i al mateix temps donar-li serietat als concursos. 

Ara comencem una nova edició de tots ells i tot aquell que vulga participar en qualsevol dels concursos podrà fer-ho des del dilluns 16 de gener fins el divendres 17 de febrer. Podem consultar les bases a https://www.lapoblallarga.es/pagina/concurs-literari-pobla-llarga-2022. Posteriorment, un jurat especialitzat realitzarà la valoració i atorgarà els premis corresponents. A més, les obres premiades seran publicades en un volum col·lectiu per “Edicions 96” donant així a conèixer els escriptors guardonats. 

“Des d’aquesta Regidoria de Publicacions sempre apostarem per incentivar la publicació literària en la nostra llengua” comenta l’Alcaldessa Neus Garrigues “ Després de diverses edicions en les quals hem anat perfeccionant els certàmens, considerem que hem de seguir de donant-li la serietat que els escriptors reclamen i així ho fem per apostar per la escriptura de qualitat”, afirma Garrigues.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.