Torna la Gran Fira de Comerç de Paterna amb xifra històrica de participants

Torna la Gran Fira de Comerç de Paterna amb xifra històrica de participants: més de 70 establiments i una zona d’hostaleria en el Parc Central

Els primers 1.000 visitants a la Fira, que s’inaugurarà aquest dissabte 13 d’abril a les 12.00 hores. Rebran un obsequi de benvinguda: una bossa de roba que inclou marxandatge corporatiu elaborat de material reciclatge

El dissabte 13 i el diumenge 14 d’abril, el Parc Central es convertirà en el gran aparador del comerç local de Paterna. On es podrà gaudir en família d’exhibicions, tallers, animacions i mostres en els propis estands dels establiments amb diferents activitats per a tots els públics

El regidor de Comerç, Lucas Jodar ha subratllat que “a través d’aquesta nova campanya volem visibilitzar i posar en valor la consolidació. I la bona salut de la qual gaudeix el comerç de Paterna. On el tenim tot i la seua gran repercussió en l’economia local”

Torna a Paterna la Gran Fira de Comerç amb una xifra històrica de participació. Més de 70 establiments i 7 hostalers de la localitat afermaran la força i l’impuls del comerç local. Que existeix a la ciutat en aquesta trobada organitzada per l’Ajuntament. En col·laboració amb les associacions de Comerç multipaterna i Paterna Va unir de Comerç (PUC).

Així ho ha revelat el regidor de Comerç, Lucas Jodar qui ha subratllat que . “A través d’aquesta nova campanya volem visibilitzar. Una vegada més, la consolidació i la bona salut de la qual gaudeix el teixit comercial de Paterna. A més de la seua gran repercussió en l’economia local”.

En aquest sentit, Jodar ha agraït la implicació de les entitats del comerç de la ciutat en aquest nou esdeveniment i ha posat l’accent que “tots els productes i activitats per a l’organització del mateix és cent per cent de Paterna”.

De la mateixa manera, ha explicat que per a donar una major visibilitat a l’esdeveniment i al comerç local “els primers 1.000 visitants a aquesta Fira rebran com a obsequi de benvinguda una bossa de roba amb marxandatge corporatiu elaborat de material reciclat”.

La inauguració oficial de l’esdeveniment serà aquest dissabte, 13 d’abril a les 12 hores, sent la primera Fira de l’Horta Nord, emmarcada en Interfires de Pactem Nord. D’aquesta manera, els veïns i veïnes que visiten fins a tres fires de comerç de la comarca podran entrar en el sorteig de 3.000 euros de Caixa Popular, entitat col·laboradora.

PROGRAMACIÓ GRAN FIRA DEL COMERÇ


Durant tot el cap de setmana, el dissabte 13 d’abril, d’11 hores a 14.00 hores i de 16.00 hores a 21.00 hores, i el diumenge 14 d’abril, d’11 hores a 14 hores i de 16.00 a 19.00 hores, els paterneros i paterneras podran gaudir en família de les exhibicions, tallers, animacions que es realitzaran en l’escenari central així com mostres en els propis estands dels establiments amb diferents activitats per a tots els públics.

En aquest sentit, els/as més xicotets/as també comptaran amb el circuit de seguretat viària d’aquest espai i de La Pineda en algunes de les accions programades durant la celebració d’aquesta nova edició.

A més, l’animació comercial continuarà a les 21.00 hores del dissabte 13 en el Parc Central, amenitzada amb una sessió Remember, a càrrec del Dj local Niko, i on els veïns i veïnes podran continuar degustant la gastronomia local de la zona d’hostaleria que participa aquest cap de setmana en aquesta Fira.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.