Torna Massatapa, la ruta de la tapa de Massanassa

El públic que vote per la millor tapa entrarà en un sorteig de dos sopars valorats en 60 euros cadascuna en els bars i restaurants participants.

Els preus seran de 3,5 euros tapa i beguda, i de 2 euros la tapa.

La localitat de Massanassa tornarà a viure la seua ruta de la tapa amb la celebració de Massatapa 2023. Que tindrà lloc durant dos caps de setmana: del 20 al 22 d’octubre i del 27 al 29 d’octubre.


Enguany, la ciutadania podrà provar les tapes d’onze bars i restaurants de Massanassa a un preu de 3,5€ tapa i beguda, i a 2€ la tapa solta. A més, provar les tapes té premi. Perquè, les persones que voten per la millor, entraran en el sorteig de dos sopars valorats en 60€ cadascuna en els locals participants. Perquè un vot es considere vàlid, haurà d’anar segellat per, almenys, tres establiments.

Una vegada realitzat el recompte de vots, les tres tapes més votades pel públic seran premiades amb 500€, 300€ i 100€ respectivament.

Busquen consolidar un espai d’oci i gastronomia

Així, l’Ajuntament de Massanassa, a través de Reforça Massanassa, busquen consolidar un espai d’oci i gastronomia. Al mateix temps que potenciar el foment de la restauració local i el seu consum en aquest. Un consum que, amb aquest gran esdeveniment, atorgarà dos premis a les persones que vinguen a gaudir de Massatapa 2023. Premis econòmics a les millors propostes gastronòmiques.


“Massanassa tornarà a fer valdre el seu sector hostaler mitjançant una nova edició de Massatapa. Una ruta que realitzem des de 2018 i que s’ha consolidat com un esdeveniment gràcies a la labor dels bars i restaurants participants.

Uns dies que esperem que òmpliguen els carrers, bars i terrasses del nostre municipi per a compartir la gastronomia local”. Expressa l’alcalde de Massanassa, Paco Comes, convidant a tota la població que desitge assistir a aquesta quarta edició de la ruta de la tapa de Massanassa.


Els bars i restaurants amb els seus dos tapes participants d’enguany són:


Bar Bonao (C/9 d’Octubre, 23): “Chicharrón amb iuca”; i “Chivo amb plàtan fregit”, acompanyat d’all, pebre roig i ceba.

L’Acolorida (C/Concepción Arenal, 25): “Tapa Acolorida”, boles de polp amb gambes i tomaca; i “Sushi”, especialitat Acolorida.

Preciosa Merideña (C/Concepción Arenal, 14): “Papes farcides”, papes amb puré de creïlles amb vedella o pollastre; i “Creïlles xips fregides”.

Café La Mulata (Av. Blasco Ibáñez, 118): “La Mulata”, ventresca de tonyina amb paté d’olives, ceba roja i salsa de mostassa. L´’ “Exòtic”, orella adobada amb cruixent de taquis i ruca.

Els Pastissos de Mery (Pl. País Valencià, 2): “Rollito tardorenc”, rotllo de ceba caramel·litzada, foie i cruixent de ceba. “El colofó de creamet”, got dolç de bescuit de xocolate, crema de café i creamet de rom.

Llar del Jubilat (Pl. País Valencià, 5): “Del terreny”, pa amb pernil curat, faves i ou de guatla; i “La tosta de Oti”, tosta de magre amb all.

La Iguana (C/Partida del Divendres, 4): “Bomba d’ou i formatge”, ou amb formatge i espècies fregides al forn; i “Patatamanía”, creïlles amb espècies i salsa.

El Racó de Roseta (C/Alt Millars, 2): “Terregall de plàtan”, plàtan fregit amb salsa de formatge i trossets de bacon. “Empanada colombiana”, empanada de farina de dacsa, farcida de vedella, dacsa, creïlla, sal i comí.

Cafeteria Sucré (Av. Josep Alba i Alba, 31): “Croqueta de bacallà”, croqueta de bacallà i pebre roig. “Bao-Bao”, pa bao amb pulled pork i vinagreta de llima amb bergamota.

Ca Miguela (Av. Josep Alba i Alba, 27): “Blanc i negre”, bocata de llonganissa amb carn de porc i botifarra, cansalada i espècies. “Hamburguesa Ca Miguela”, hamburguesa de carn picada i espècies.

Che que bó (C/Francesc Nácher Pons, 40): “El cavallet”, bocata xapata de carn de cavall, bacon, alls tendres i all olie, acompanyat de papes. “The Burguer Che”, hamburguesa de boví amb tomaca, encisam, ceba caramel·litzada i salsa cheddar, acompanyada de creïlles fregides.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.