Tornen les ajudes València Activa Formació en Idiomes 

Les sol·licituds es podran presentar per a proves de certificació aprovades entre l’1 d’agost de 2023 i el 31 de juliol. Últim dia de recepció de sol·licituds 

Estes ajudes costegen les taxes dels exàmens de certificació oficials dels nivells A2, B1, B2, C1 i C2 de valencià, anglés, francés, alemany, italià, portugués i xinés 

L’Ajuntament de València té obert, fins al 31 de juliol, el termini de sol·licitud de l’ajuda València Activa Formació en Idiomes. Dotada amb 60.000 euros i que té l’objectiu de subvencionar les despeses d’obtenció de l’acreditació de diferents nivells de competència lingüística d’alguns dels idiomes més demandats per les empreses.

Els idiomes són una competència clau molt demandada en el mercat laboral. Com a conseqüència, els títols de les proves de certificació oficials són cada vegada més necessaris per a les persones que volen millorar la seua ocupabilitat. 

És per això que, l’Ajuntament de València torna a llançar esta convocatòria. Dirigida a costejar les taxes corresponents als exàmens de certificació oficials dels nivells A2, B1, B2, C1 i C2. D’anglés, francés, alemany, italià, portugués i xinés. També de les proves oficials de valencià i de les certificacions de “Llenguatge administratiu”, “Correcció de textos”, i “Llenguatge als mitjans de comunicació”.

Podran sol·licitar esta subvenció aquelles persones empadronades en el terme municipal de València. Que tinguen 14 anys o més i que hagen aprovat les proves de certificació oficials. En el període comprés entre l’1 d’agost de 2023 i el 31 de juliol de 2024, tots dos inclusivament. La sol·licitud es presentarà, preferentment, per via telemàtica en la seu electrònica de l’Ajuntament.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.