Tornen les tertúlies literàries presencials a la Biblioteca de Massamagrell

biblio

Marta Montiano, de la Casa del Llibre, serà l’encarregada de conduir-les

L’Ajuntament de Massamagrell ha anunciat en les seues xarxes socials la volta de les tertúlies literàries de manera presencial, una iniciativa que porta realitzant-se molts anys a la Biblioteca Pública Municipal de Massamagrell i que, amb motiu de la pandèmia, es va veure obligada a fer-se de manera virtual.

D’aquesta manera, el mes vinent de febrer es reprendrà l’activitat a la sala de llengües de la biblioteca, fixant com a dia oficial de tertúlia l’últim dijous de cada mes a les 18 hores.

Marta Montiano, de la Casa del Llibre, serà l’encarregada de conduir les tertúlies amb les persones que s’inscriguen en l’activitat per a compartir el gust per llegir, comentar obres i analitzar diferents aspectes com són els personatges, el llenguatge pictòric i les interpretacions dels autors.

“Aquestes tertúlies són una aposta per a potenciar la lectura al nostre poble i donar l’oportunitat a la població lectora a conéixer gent amb la seua mateixa afició, posar obres en comú i compartir opinions”, assenyala l’alcalde de Massamagrell, Paco Gómez.

La regidora de Biblioteca, Araceli Munera, comenta que “ni la pandèmia ha pogut amb aquesta activitat, ja que la gent que formava el grup va decidir continuar amb ella de manera virtual. Ens alegra tornar a reprendre aquesta activitat presencialment perquè la gent torne a establir els vincles tan bonics que comporta la lectura.”

Per a assistir a les tertúlies serà necessari inscriure’s de manera presencial a la biblioteca, a través del correu electrònic biblioteca@massamagrell.es, trucant al telèfon 961451301 o per WhatsApp 663821114. El grup serà de 12 persones i la programació anual s’anunciarà pròximament.

Comenta la notícia