Torrent acull a abril la XV Trobada de Rescat en accidents de trànsit

El Consorci Provincial de Bombers de València organitza el XV Trobada de Rescat en Accidents de Trànsit a Torrent els dies 17 i 18 d’abril.

L’alcaldessa, Amparo Folgado, juntament amb el Diputat de Medi Ambient, Avelino Mascarell, van presentar l’esdeveniment

L’alcaldessa, Amparo Folgado, juntament amb el Diputat de Medi Ambient, Avelino Mascarell, van presentar l’esdeveniment

L’alcaldessa, Amparo Folgado, juntament amb el Diputat de Medi Ambient, Avelino Mascarell, van presentar l’esdeveniment destacant la seua importància per a la conscienciació sobre els riscos del trànsit i la prevenció.

La trobada, a més de classificatòria, donarà l’oportunitat a l’equip amb major puntuació de participar en el campionat nacional de 2024.

El Consorci, especialitzat en rescat, comptarà amb la participació de 14 equips competint a Torrent. Altres serveis de bombers de la Comunitat Valenciana i Catalunya també participaran, promocionant l’intercanvi d’experiències.

La ciutat es convertirà en l’epicentre de la preparació en rescat de trànsit, mostrant el treball dels bombers en acció. La estreta col·laboració entre el Consorci i Torrent es reflecteix en la ubicació d’un dels sis parcs principals de bombers a la ciutat, complementat amb parcs auxiliars a Silla i Catarroja.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.