Torrent acull el Festival Folklòric del Dia d’Andalusia en la Comunitat Valenciana

Torrent acull el Festival Folklòric del Dia d’Andalusia en la Comunitat Valenciana.

El Pavelló El Vedat es va omplir fins a la bandera per celebrar el Dia d’Andalusia, amb destacats quadres de ball i una atmosfera de germanor entre cultures.

El Pavelló El Vedat es va omplir ahir fins a la bandera per a acollir l’acte institucional del Dia d’Andalusia en la Comunitat Valenciana i el Gran Festival Folklòric que organitza la Federació d’Entitats Culturals Andaluses en la Comunitat Valenciana (FECACV), en la qual van participar huit quadres de ball, entre els quals van destacar el Centre Cultural Rociero Andalús de Torrent i l’Associació d’Amics de la Cultura Andalusa de Torrent. El fermall final a aquesta jornada a Torrent el va posar el grup “Menta i llima”.

El Dia d’Andalusia va estar dedicat enguany a la província de Còrdova i des de la Diputació de Còrdova, va participar la Diputada provincial d’Igualtat, Cooperació al Desenvolupament, Consum i Participació Ciutadana, Auxiliadora Moreno. El secretari autonòmic de Relacions Institucionals i Transparència, Santiago Llumeneres, el director general de Cultura, Sergio Arlandis, així com la Vicepresidenta de la Diputació de València, Natalia Enguix, es van sumar a l’Alcaldessa de Torrent, Amparo Folgado i la Presidenta de la FECACV, Puri Torres.

L’Alcaldessa de Torrent, Amparo Folgado, a més d’agrair la visita, als centenars de persones que van omplir el Pavelló del Vedat, va reafirmar el compromís de l’Ajuntament amb la cultura andalusa, que tant ha enriquit a la ciutat de Torrent. L’acte institucional va finalitzar amb una globotà, tal com va animar l’alcaldessa de Torrent als assistents, amb els globus de colors que portaven, fusionant la cultura andalusa amb la cultura valenciana en una jornada més de germanor entre Andalusia i la Comunitat Valenciana.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.